Vestal Living

Už iba krôčik do konca

S radosťou vám oznamujeme, že bytový dom „D“ sa blíži k úplnému dokončeniu. Po úprave exteriéru sa postupne presúvame do interiéru, kde pre vás pripravujeme vzorový byt.

Aj napriek aktuálnym obmedzeniam z dôvodu nákazy vírusového ochorenia sa v našich bytových domoch nikdy nebudete cítiť obmedzovaní. Unikátom našich bytov je výber z dvoch možných riešení. Byty na 1. poschodí disponujú priestrannou terasou s rozlohou 10 m² a pri voľbe prízemných bytov budete mať možnosť vybrať si záhradku s individuálnou veľkosťou.

Čerstvý vzduch a pohyb je pre ľudský organizmus nevyhnutnou súčasťou. Mnohí z nás sú momentálne odkázaní na pobyt doma. Na verejnosť vychádzame iba v prípade zaobstarania základných potrieb pre nás a našu rodinu.

Preto je veľkým benefitom našich bytov možnosť voľby záhradky, na ktorej môžete aj v takýchto okolnostiach tráviť čas so svojou rodinou. Iní môžu využiť prechádzky v susednom lesoparku alebo na blízkej cyklotrase, ktoré sú vzdialené len pár metrov. A stále budete blízko domova!

Prihláste sa na odber noviniek

a získajte aktuálne informácie o našich projektoch